Oyunlar - Roket Oyun
KATEGORİLER
Karargah Oyunu 172. Karargah
Rating: 3.22
Ordu, teröristleri kapana kıstırdı. Şimdi, kaçmaya çalışıyorlar. Onları elinden kaçırma!
Canavar Yağmuru Oyunu 173. Canavar Yağmuru
Rating: 3.17
Canavar yağmuruna karşı koyabilmek için biraz taktik uygulaman gerekecek. Kafalarını karıştırmak işe yarayacaktır.
Counter Strike 2 Oyunu 174. Counter Strike 2
Rating: 3
Düşman askerlerinin saldırısına maruz kalmamak için gözlerini dört açmalısın. düşmanın nereden çıkcağını bilemezsin.
Nöbetçi Nişancı Oyunu 175. Nöbetçi Nişancı
Rating: 3
Pusuya yattığın nöbet noktasında dört gözle etrafı izlemelisinki düşman askerleri elden kaçırma.
Şeytani Zindan Oyunu 176. Şeytani Zindan
Rating: 3
Zindanın labirenti andıran koridorlarında gezinen şeytani yaratıklar, yolunu kesmeye kararlı görünüyor.
Çöp Adam Atış Oyunu 177. Çöp Adam Atış
Rating: 3
Çöp adamı aradaki engelleri aşarak top ile birleştirmek oyun ilerledikçe zorlaştığı için daha çok hırs yapacaksın.
Ninja Kuşatması Oyunu 178. Ninja Kuşatması
Rating: 3
Geleneksel kültürlerine bağlı olarak yaşamaya devam eden Ninja köyüne el koymak imkansız, bunu göstereceksin.
Kovboy Oyunu 179. Kovboy
Rating: 3
Kasaba halkını saran gangster korkusu baş edebilmenin tek yolu vahşi bir kovboy bulmaktan geçiyor.
Poligon Oyunu 180. Poligon
Rating: 3
Hedefini doğru zamanda yok edemezsen sen hedef olursun. Hedefini karşında düşman olarak görebilirsin.
Redkit Oyunu 181. Redkit
Rating: 3
Masum insanları kötülerden koruyarak kahraman olan Redkit'i bu kez ödül olarak bir aşk bekliyor olabilir.
Zamana Karşı Oyunu 182. Zamana Karşı
Rating: 2.88
Saldırganların ardında bıraktıkları silahlara el koymak için süre hızla akıp, gidiyor. Zamana karşı koyman gerekiyor.
Counter Strike 3d Oyunu 183. Counter Strike 3d
Rating: 2.88
Terörist askerler gizlendikleri yerden ansızın ateş edebilirler. Onlara av olmak istemiyorsan tetikte kal!
Bazuka Oyunu 184. Bazuka
Rating: 2.71
Bazuka ile ateş ettiğin her noktayı parçalayabilirsin. Merminin sekmesi Bazuka adamı parçalayabilir.
Karanlık Savaş Oyunu 185. Karanlık Savaş
Rating: 2.6
Cephe koruma robotuna yapılan saldırının üstesinden gelmek için hızlı ve planlı ateş etmen gerekiyor.
Geçit Silahı Oyunu 186. Geçit Silahı
Rating: 2.5
Sabah kalktığında gözlerini bir deney odasında açtın. Seni kaçıranlar aslında buradan kaçıp kaçamayacağını merak ediyor.
Safari Oyunu 187. Safari
Rating: 2.33
Hindistanda safariye çıkıyoruz. Çölde vahşi hayvanları avlamak zor olsa gerek!Hız ve dikkat isteyen bir oyuna var mısın?
Hızlı Atış Oyunu 188. Hızlı Atış
Rating: 2.33
Düşman evine tek başına gidiyorsan iyi atış yapmanın yanı sıra hızlı da olman gerekir.
Nişancı Okulu Oyunu 189. Nişancı Okulu
Rating: 2.33
Gizli noktalardan gelen hedef tahtalarının verilen sürede, belirlenen sayıdan fazlasını kaçırırsan sınavı kaybedersin.
Çatışma Askerleri Oyunu 190. Çatışma Askerleri
Rating: 2.33
Hararetli çatışmanın kahramanları özel eğitimli askerlerin nişancılığı ile baş etmen güç olacak.
TOP 10 OYUNLAR

YENİ OYUNLAR


RASTGELE OYUN
kule kartları
Kule Kartları