Oyunlar - Roket Oyun
KATEGORİLER
Savaşçı Oyunu 153. Savaşçı
Rating: 4.19
Krallıklarını kaybetmemek uğruna karanlık ormanda savaşmak için yola çıkan savaşçı, topraklarını kazanmaya çalışıyor.
Kılıç Ustası Oyunu 154. Kılıç Ustası
Rating: 4.19
Kılıcıyla düşmanlara karşı koyan savaşçı hayatta kalabilmek adına taktiksel dövüş sergiliyor.
Angry Birds Oyunu 155. Angry Birds
Rating: 4.18
Trendy oyunların en beğenilenleri arasında yer alan Angry Birds oyununu artık bilgisayarında da oynayabileceksin.
Kaçak Bieber Oyunu 156. Kaçak Bieber
Rating: 4.17
Justin Bieber için yapılan yeni macera senaryosunda Bieber bir polisiye ile karşımıza çıkıyor.
Korkunç Tank Oyunu 157. Korkunç Tank
Rating: 4.17
Tankların burun buruna geldiği cephede her şey bir anda gelişiyor. Duvarların ardından ne çıkacağına dikkat et!
Hızlı Savaş Oyunu 158. Hızlı Savaş
Rating: 4.17
Hava ve karadan gelen saldırılarıların üstesinden gelebilmek için verdiğin savaşda hızlı olmn gerekiyor.
Gladyatör 2 Oyunu 159. Gladyatör 2
Rating: 4.16
Gladyatörlüğün gerektirdiği en büyük şart iyi bir dövüşçü olmaktır. Bunun ispatı elbette arenada yapılabilir.
Zombi Alemi Oyunu 160. Zombi Alemi
Rating: 4.16
Binaya saldırmaya hazırlanan zombiler giriş yapmaya başladılar. Boş katları savunmasız bırakmamalısın.
Avatar Kale Koruma Oyunu 161. Avatar Kale Koruma
Rating: 4.16
Avatar şimdi ateş ulusuyla karşı karşıya. Kendi kalenizi korumaya çalışırken ateş ulusunun kalesini yok edin.
Ölümcül Helikopter Oyunu 162. Ölümcül Helikopter
Rating: 4.16
Apache helikopter ordunun ölüm saçan silahlı aracı olarak tanımlanıyor. Tabi ki kullanan kişi büyük önem taşıyor.
Kolezyum Kumları Oyunu 163. Kolezyum Kumları
Rating: 4.15
Usta bir komutan tarafından yaptırılan Kolezyum yüzyıllarca güçlü gladyatörlerin dövüştüğü arena olarak ün kazandı.
Fırtına Kalesi Oyunu 164. Fırtına Kalesi
Rating: 4.14
Kaleni savunmanın tek yolu sıkı bir savunma hazırlamak. Cephane yapımı için bir de demir atölyesi kurmalısın.
Canyon Defense Oyunu 165. Canyon Defense
Rating: 4.14
Stratejik noktaları seçip savunma ekiplerini yerleştirerek düşmanların savaş alanını geçmesini engellemelisin.
Kale Devir Oyunu 166. Kale Devir
Rating: 4.14
Ülkenin sınırlarını genişletebilmek için sınır komşularının kalelerini teker teker ele geçirmen gerekiyor.
Rambo Macera Oyunu 167. Rambo Macera
Rating: 4.13
Rambo esir düşen mültecileri kurtarmak için kara ormanı aşacak. Ormanda geçmesi gereken bir ordu onu bekliyor.
İron Man Oyunu 168. İron Man
Rating: 4.11
iron man'i yönetin, size saldıran küçük gemilerle havada uçarken savaşın, onları özel silahlarınızla yok edin.
Baskıncılar 2 Oyunu 169. Baskıncılar 2
Rating: 4.11
Teröristlerin işgal ettiği şehri ansızın yapılan baskınlarla tekrar elde etme görevi dört cesur arkadaşa veriliyor.
Tehlikeli Takip Oyunu 170. Tehlikeli Takip
Rating: 4.11
Bir grup terörist bulunduğun caddeyi ele geçiriyor. Görevin onları takip edip öldürerek caddeyi kurtarmak...
Uçuş Adrenalini Oyunu 171. Uçuş Adrenalini
Rating: 4.11
Savaşlarda ulaşım ve hız özelliği ile diğer araçlardan çok daha etkili olan uçaklar ancak zeki pilotlarla kendini gösterebilir.
TOP 10 OYUNLAR

YENİ OYUNLAR


RASTGELE OYUN
mahjong 2
Mahjong 2