Savaş Oyunları - 3. Sayfa

Oyunlar - Roket Oyun
KATEGORİLER
Solucanın İntikamı Oyunu39. Solucanın İntikamı
Rating: 7.26
Arkadaşlarını balıklara yem etmekten bıkan solucan, öfkesini kusmaya geliyor. İntikam ateşi körüklendi.
Kılıç Ustası Oyunu40. Kılıç Ustası
Rating: 7.03
Kılıcıyla düşmanlara karşı koyan savaşçı hayatta kalabilmek adına taktiksel dövüş sergiliyor.
Meydan Savaşı Oyunu41. Meydan Savaşı
Rating: 8.23
Şehri hayaletler bastı. Bunlarla baş edecek gönüllü bir kahramana ihtiyacımız olacak.
Slugterra Oyunu42. Slugterra
Rating: 8.81
Slugterra'ya barış getirmek için söz veren Eli, sadece hızlı olanın kurtulabildiği derinliklerde savaşıyor.
Roket Savar Oyunu43. Roket Savar
Rating: 6.82
Roketler saldırıya geçti! Hedeflerine ulaşmadan onları etkisiz hale getirmen gerekiyor.
Uzaylı Zombiler Oyunu44. Uzaylı Zombiler
Rating: 8.13
Uzaydaki zombi virüsü tüm astronotları etkisi altına aldı. Virüsün yayılmasını engellemen gerekiyor
Ketçap Savaşı Oyunu45. Ketçap Savaşı
Rating: 7.83
Ketçap ve mayonezin tatları birbirini tamamlıyor olsa da aslında birbirlerine düşmanlar.
Puzzle Zombi Oyunu46. Puzzle Zombi
Rating: 5.74
Zombiler saldırıya geçti. Ateş etmek için renkli toplara ihtiyacın var. Toplarla mermilere komut vereceksin.
Korsan S.o.s. Oyunu47. Korsan S.o.s.
Rating: 7.47
Şişelere hapsedilen tayfa ruhlarını serbest bırakmak için korsan kaptan gemiye dönüyor.
Zombi Alemi Oyunu48. Zombi Alemi
Rating: 8.27
Binaya saldırmaya hazırlanan zombiler giriş yapmaya başladılar. Boş katları savunmasız bırakmamalısın.
Savaş Alanı Oyunu49. Savaş Alanı
Rating: 8.31
Savaş alanında düşman sınırlarına giriş yapabileceğin bir araca ihtiyacın olacak. Savaş arabanı kendin modifiye edeceksin.
Yalnız Nişancı Oyunu50. Yalnız Nişancı
Rating: 8.14
Karargaha sahip çıkması için bırakılan tek nöbetçi, bir bölük düşman askeri ile karşı karşıya geliyor.
Hava Karargahı Oyunu51. Hava Karargahı
Rating: 8.02
Cephede kurulan karargahlardan zayıf kalan noktalara acilen destek göndermen gerekiyor.
Tabur Komandosu Oyunu52. Tabur Komandosu
Rating: 8.25
Rehin tutulan askerlerini kurtarmak için yola çıkan komando güçlü düşman ordusuyla burun buruna geliyor.
Çatışma Oyunu53. Çatışma
Rating: 7.92
Mitolojik çatışmaların tam ortasına düşeceksin. Farklı güçler, farklı silahlarla karşı karşıya geliyor.
Lazer Topu 3 Oyunu54. Lazer Topu 3
Rating: 8.21
Lazer topunun çıkardığı güçlü ışın yaratıkların tozunu uçurtamaya yeter. Ancak kullanacak birine ihtiyacımız var.
Zorlu Dünya Savaşı Oyunu55. Zorlu Dünya Savaşı
Rating: 7.72
Dünyayı ele geçirmeyi kafasına koyan subay, saldırılara başladı. Adım adım ilerliyor.
İn The Hunt Oyunu56. İn The Hunt
Rating: 7
Deniz altında tehlikeli silahlarla boğuşan kaptanın yanına bir yardımcı gerekiyor. Yardımcı kaptan deniz altına yön verecek.
Lazer Topu 2 Oyunu57. Lazer Topu 2
Rating: 8.22
Karantina altına alınan canavarlardan kurtulma zamanı geldi. Silah olarak lazer topunu kullanacaksın.
TOP 10 OYUNLAR

YENİ OYUNLAR


RASTGELE OYUN
maden
Maden