Ninja Oyunları - RoketOyun

Oyunlar - Roket Oyun
KATEGORİLER
Shuriken Assault Oyunu 1. Shuriken Assault
Rating: 3
Bir Japon silahı olan shuriken kullanarak, ninja saldırısından kendini korumaya çalışacaksın. Çok dikkatli olmalısın.
Ekstra Ninja Oyunu 2. Ekstra Ninja
Rating: 3.67
Macera için ninja okulundan kaçan öğrencinin bir rehbere ihtiyacı olabilir. Birlikte iyi bir takım olabilirsiniz.
Katana Ve Meyveler Oyunu 3. Katana Ve Meyveler
Rating: 3
Keskin katanı meyveler üzerinde test edeceğiz. Tek hamlede meyveleri parçalaman gerekiyor.
Kare Ninja Oyunu 4. Kare Ninja
Rating: 3.54
Kare Ninja gözünü zirveye dikti. Yukarıya çıkan yolun her basamağında bir rakip onu bekliyor. Ninja tırmanışına hazır ol.
Karargah Savaşı Oyunu 5. Karargah Savaşı
Rating: 5
Karargaha düzenlenen saldırıdan başarılıyla çıkmak istiyorsan, stratejik bir plan uygulamalısın.
Ninja Keçi Oyunu 6. Ninja Keçi
Rating: 4.27
Sakalı çekilen Ninja bu cüretkar davranışı cezalandırmayı kafaya koydu! Yolda biraz desteğe ihtiyacı olacak.
Ninja Takımı Oyunu 7. Ninja Takımı
Rating: 3.67
Ninja takımı, okullarının çevresine yerleştirilen bombaları imha etmezse öğrencelerin hayatı tehlikeye girebilir.
Madenci Ninja 2 Oyunu 8. Madenci Ninja 2
Rating: 4.61
Zorlu maden tünellerine kadar inmek için özel Ninja yeteneklerine sahip olman gerekiyor.
Ninja Defans Oyunu 9. Ninja Defans
Rating: 4.73
Ninjalar rövanş dövüşünde karşı karşıya geliyor. Birlikte hareket ederek düşmanlardan kurtulabilirsin.
Ninja Okulu Oyunu 10. Ninja Okulu
Rating: 1
Minik Ninja mezuniyet sınavına girecek. Sınavda verilen görevi yerine getirirken Ninja taktiklerini uygulayacak.
Ninja Saldırı Oyunu 11. Ninja Saldırı
Rating: 3.67
Kobra yılanları arasında kalan Ninja dövüş taktikleri sayesinde kendini koruyacak.
Madenci Ninja Oyunu 12. Madenci Ninja
Rating: 4.43
Madenci Ninja özel yetenekleri sayesinde hazine avını hızlıca tamamlıyor. Bir de yol rehberi bulursa, kimse rakibi olamaz.
Samurai Panda 2 Oyunu 13. Samurai Panda 2
Rating: 0
Samurai Panda ihtiyacı olduğu anahtarlara ulaşmak için sushilerle besleniyor.
Ninja Rico Oyunu 14. Ninja Rico
Rating: 3.29
Ninja Rico kaledeki nöbetçileri yok etmek için ustasından yadigar topu kullanacak. Topun gizemli özellikleri nöbetçileri dağıtır.
Ninja Kuşatması Oyunu 15. Ninja Kuşatması
Rating: 3.67
Geleneksel kültürlerine bağlı olarak yaşamaya devam eden Ninja köyüne el koymak imkansız, bunu göstereceksin.
İstila Oyunu 16. İstila
Rating: 3.58
Karanlık güç ordusu kasabayı ele geçirmek için yola çıktı. Akıllarındaki planı uygulamak kolay olmayacak.
Boyacı Ninja Oyunu 17. Boyacı Ninja
Rating: 0
Duvardan duvara atlayan Ninja için duvarları boyamak zor olmasada yanlış renk seçimi işleri karıştırabilir.
Ninja Akademi Oyunu 18. Ninja Akademi
Rating: 3
Ninja Akademiden mezun olmak için geçmen gereken simülasyon sınavında gerçek düşmanlarla karşı karşıyasın.
Ninja Ve Görmeyen Kız Oyunu 19. Ninja Ve Görmeyen Kız
Rating: 4.33
Görme engelli insanlardan faydalanmak isteyen kötü niyetli insanlara Ninja ile iyi bir ders vereceksin.
TOP 10 OYUNLAR

YENİ OYUNLAR


RASTGELE OYUN
süslü pony
Süslü Pony