Labirent Oyunları - 2. Sayfa

Oyunlar - Roket Oyun
KATEGORİLER
Taktik Kuvvet Oyunu 20. Taktik Kuvvet
Rating: 5
Kapının arkasından ya da koridorun sonundan çıkacak keskin nişancıları alt edebilmen için biraz taktik üretmelisin.
Buz Oyunu 21. Buz
Rating: 5
Bir buz kalıbını taşımak ne kadar zor olabilir ki dediğinizi duyar gibiyiz! Buyurun, denemesi bedava!
Bomb İt 4 Oyunu 22. Bomb İt 4
Rating: 3.86
Bir bombayı patlatmanın tüm versiyonlarını bir oyun içinde kullanarak heyecanı doruğa taşıyacaksın.
Çıkış Oyunu 23. Çıkış
Rating: 0
İnşaatta sıkışan işçinin dışarıya çıkabilmesi için kapıların önüne yığılan sandıkları aralaması gerekiyor.
Görünmez Koşucu Oyunu 24. Görünmez Koşucu
Rating: 0
Koşu parkunda ansızın gözden kaybolan koşucuyu yönlendirebilmek için sıkı bir takip yapman gerekiyor.
Katlı Labirent Oyunu 25. Katlı Labirent
Rating: 0
Labirentin katlar arasındaki geçişi sağlamak için kurulmuş tünellerde ilerlerken kendinden geçeceksin.
Yerçekimi Oyunu 26. Yerçekimi
Rating: 0
Kozmik laboratuarda çıkışa ulaşabilmek için bulduğun her malzemeyi değerlendirmen gerekecek gibi görünüyor.
Kazıkçı 2 Oyunu 27. Kazıkçı 2
Rating: 0
Kazıkçı yeni bir hazine sandığı peşine düşüyor. Bu kez sandığa ulaşmak daha zor olacak.
Muhbir Oyunu 28. Muhbir
Rating: 0
Muhbirin aldığı haberleri ulaştırabilmesi için çıkış kapısına gitmesi gerekiyor. Belki kolon muhbir yardımcı olabilir.
Kapılar Oyunu 29. Kapılar
Rating: 0
Mesai saatinde ofisten sıkılıp kaçmak isteyen ofis elemanı için acil çıkış kapısı iyi bir kurtuluş olabilir.
Altın Heyecanı Oyunu 30. Altın Heyecanı
Rating: 0
Yaptığı kazıların sonunda kocaman bir altın külçesi ile karşılaşan madenci heyecanına yenik düşerek altınını kaybedebilir.
Boyacı Ninja Oyunu 31. Boyacı Ninja
Rating: 0
Duvardan duvara atlayan Ninja için duvarları boyamak zor olmasada yanlış renk seçimi işleri karıştırabilir.
Neşeli Dondurmalar Oyunu 32. Neşeli Dondurmalar
Rating: 4.28
Dondurma külahları lezzetlerini arttırmak için meyveleri toplamaya can atıyor. Bakalım canavarlar buna izin verecek mi?
Hırsız Bob Oyunu 33. Hırsız Bob
Rating: 5
Hırsız Bob'un para çuvalını alıp çıkışa ulaşması için en kısa yolu tahmin ederek ilerlemesi gerekiyor.
Taz Man Oyunu 34. Taz Man
Rating: 0
Gizlenen yemekleri midesine indiricince enerjisinin artışına inanamayacağınız Taz Man arkadaşlarına asla yakalanmamalı!
Ajan Oyunu 35. Ajan
Rating: 0
Zıpır Ajan her bölümdeki görevi hızlıca tamamlayıp bir sonrakine geçiş yapmak için yerinde duramıyor.
Fare Oyunu 36. Fare
Rating: 5
Bir farenin peynire ulaşması için burnu yeterli olsa da bu labirennte işler görnüdüğü gibi gitmiyor.
Uzay Labirenti Oyunu 37. Uzay Labirenti
Rating: 2
Uzay mekiği kullanabilmek için direksiyon eğitiminin verildiği labirenti kaza yapmadan aşmalısın.
Hitstick 5 Oyunu 38. Hitstick 5
Rating: 4.2
Hitstick artık bir seri katil olarak tanınmakta ve tehlikeli işlerde görev almaktadır.
TOP 10 OYUNLAR

YENİ OYUNLAR


RASTGELE OYUN
prenses drakula
Prenses Drakula