Labirent Oyunları - 2. Sayfa

Oyunlar - Roket Oyun
KATEGORİLER
Cadı Labirenti Oyunu20. Cadı Labirenti
Rating: 9.03
Cadılar bayramı partisine giderken labirentte kaybolan minik cadı çıkış yolunu arıyor.
Madenci Ninja Oyunu21. Madenci Ninja
Rating: 8.15
Madenci Ninja özel yetenekleri sayesinde hazine avını hızlıca tamamlıyor. Bir de yol rehberi bulursa, kimse rakibi olamaz.
Buz Küpü Oyunu22. Buz Küpü
Rating: 7.62
Buz küpü maceralarına derin dondurucuda başlıyor. Dışarıya çıkmak için büyük çaba verecek.
Taktik Kuvvet Oyunu23. Taktik Kuvvet
Rating: 8.01
Kapının arkasından ya da koridorun sonundan çıkacak keskin nişancıları alt edebilmen için biraz taktik üretmelisin.
Bomb İt 4 Oyunu24. Bomb İt 4
Rating: 8.4
Bir bombayı patlatmanın tüm versiyonlarını bir oyun içinde kullanarak heyecanı doruğa taşıyacaksın.
Elektro Robot Oyunu25. Elektro Robot
Rating: 8.26
Elektro Robot tek anlaşabildiği kopya robota ulaşmaya çalışıyor. Onunla laboratuvarın odalarında ilerleyin.
Çıkış Oyunu26. Çıkış
Rating: 6.67
İnşaatta sıkışan işçinin dışarıya çıkabilmesi için kapıların önüne yığılan sandıkları aralaması gerekiyor.
Buz Oyunu27. Buz
Rating: 6.59
Bir buz kalıbını taşımak ne kadar zor olabilir ki dediğinizi duyar gibiyiz! Buyurun, denemesi bedava!
Görünmez Koşucu Oyunu28. Görünmez Koşucu
Rating: 5.75
Koşu parkunda ansızın gözden kaybolan koşucuyu yönlendirebilmek için sıkı bir takip yapman gerekiyor.
Katlı Labirent Oyunu29. Katlı Labirent
Rating: 8.19
Labirentin katlar arasındaki geçişi sağlamak için kurulmuş tünellerde ilerlerken kendinden geçeceksin.
Yerçekimi Oyunu30. Yerçekimi
Rating: 8.22
Kozmik laboratuarda çıkışa ulaşabilmek için bulduğun her malzemeyi değerlendirmen gerekecek gibi görünüyor.
Kazıkçı 2 Oyunu31. Kazıkçı 2
Rating: 8.07
Kazıkçı yeni bir hazine sandığı peşine düşüyor. Bu kez sandığa ulaşmak daha zor olacak.
Muhbir Oyunu32. Muhbir
Rating: 7.8
Muhbirin aldığı haberleri ulaştırabilmesi için çıkış kapısına gitmesi gerekiyor. Belki kolon muhbir yardımcı olabilir.
Kapılar Oyunu33. Kapılar
Rating: 7.21
Mesai saatinde ofisten sıkılıp kaçmak isteyen ofis elemanı için acil çıkış kapısı iyi bir kurtuluş olabilir.
Altın Heyecanı Oyunu34. Altın Heyecanı
Rating: 7.01
Yaptığı kazıların sonunda kocaman bir altın külçesi ile karşılaşan madenci heyecanına yenik düşerek altınını kaybedebilir.
Boyacı Ninja Oyunu35. Boyacı Ninja
Rating: 8.65
Duvardan duvara atlayan Ninja için duvarları boyamak zor olmasada yanlış renk seçimi işleri karıştırabilir.
Neşeli Dondurmalar Oyunu36. Neşeli Dondurmalar
Rating: 8.59
Dondurma külahları lezzetlerini arttırmak için meyveleri toplamaya can atıyor. Bakalım canavarlar buna izin verecek mi?
Hırsız Bob Oyunu37. Hırsız Bob
Rating: 7.82
Hırsız Bob'un para çuvalını alıp çıkışa ulaşması için en kısa yolu tahmin ederek ilerlemesi gerekiyor.
Taz Man Oyunu38. Taz Man
Rating: 7.31
Gizlenen yemekleri midesine indiricince enerjisinin artışına inanamayacağınız Taz Man arkadaşlarına asla yakalanmamalı!
TOP 10 OYUNLAR

YENİ OYUNLAR


RASTGELE OYUN
güzel veteriner
Güzel Veteriner